Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zrobione grzyby,zwłaszcza w zimie kiedy mamy ochotę na grzybowy sosik lub zupę.Odmrażamy doprawiamy do smaku i gotowe:)
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 169
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 656
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 37
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 43
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 169
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 656
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 37
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 43
Składniki
Oczyszczone i zdrowe grzyby,pokroić w kostkę,przepłukać. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć.Na usmażoną cebulę dać grzybki i dusić około 35min. Część można zużyć do sosu na bieżąco,a pozostałe wystudzone dać do pojemników lub woreczków i zamrozić. Ja dałam do woreczków,mniej miejsca w zamrażarce zajmują. Można też dać do słoiczków,ale wtedy trzeba przez 3 dni ,po kilka godz.pasteryzować jak mięso.
Smacznego życzę!