Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybka smaczną kolację. Zaczerpnięty od Kingi Wójcickiej
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 364
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23630
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 97
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 364
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23630
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 97
Składniki
Chleb tostowy opiekłem na złoty kolor (można użyć bagietki). Skropiłem je kilkoma kroplami oliwy, posypałem rozkruszonym serem pleśniowym i startym parmezanem. Na każdej grzance na wierzchu rozłożyłem świeże zioła i jeżyny. Oprószyłem świeżo zmielonym pieprzem. Wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 stopni C, aż ser się roztopił. Podałem na ciepło.