Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z ogórkiem konserwowym, papryką i cebulką. Mniammm
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 673
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 69
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 673
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 69
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Składniki
Mięsko kroimy na małe kawałki i moczymy.
Podsmażamy na oleju
Przekładamy do garnka i zalewamy wodą, w zależności ile sosu lubimy
Dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, posiekaną paprykę i ogórka
Dusimy na małym ogniu aż mięsko i warzywka będą miękkie
Zagęścić trochę mąką i doprawić do smaku. Ja używam soli, pieprzu, przyprawy do gulaszu i papryki ostrej.
Można podawać z ziemniakami, kaszami oraz makaronem.
SMACZNEGO!!!