Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracochłonne, wystarczy wszystko pokroić a reszta sama się robi ;) U siebie często go robię bo rodzince smakuje
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Składniki
Na koniec dodać do smaku paprykę mieloną można dać i słodką i ostrą, pieprz i odrobinę soli - zazwyczaj smak gulaszu po duszeniu jest tak intensywny, że nie zawsze trzeba dodawać soli
W sezonie zamiast koncentratu daję 2-3 pomidory, próbowałam również tych z puszki i też jest ok.
Taki gulasz najlepiej smakuje z ryżem, dzięki dodaniu pieczarek fajnie kompnuje się również z kaszą gryczaną ale z ziamniaczkami jak najbardziej też można podać
Jeżeli wyjdzie za rzadki co czasem się zdarza trzeba dać 1-2 łyżki mąki pszennej w zależności jaką gęstość sosu chcemy uzyskać