Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszę to powiedzieć... uwielbiam herbatę, żyć bez niej nie mogę i tyle. Dzień bez herbaty, to dla mnie dzień stracony :)) Dziś u nas zimno i deszcz, więc herbata musi być aromatyczna i rozgrzewająca. Anyż, goździki, miód... spróbujcie.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 23
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 131
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 23
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 131
Składniki
Do czajniczka włożyć liście herbaty, wrzucić gwiazdki anyżu i goździki. Wszystko zalać 1/2 litra wrzątku i parzyć około 5 minut. Po tym czasie herbatę przelać do filiżanek, dodać miód. Pozostaje już tylko delektować się jej smakiem. Polecam!