Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez pieczenia, gotowe w 2 minuty
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 680
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 680
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Ugotować budyń waniliowy i wymieszać z rodzynkami. Ułożyć warstwę herbatników i wysmarować je nadzieniem, a następnie przykryć kolejnymi. Jeść można od razu, albo poczekać, aż budyń wystygnie, ale obawiam się, że wtedy będzie trzeba jeść łyżeczką, bo będą miękkie ;)