Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie szamanie na ciepło - alternatywa dla nudnych kanapek
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 62
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 62
Składniki
Bagietkę rozkroić wzdłuż i włożyć na 5 minut do rozgrzanego piekarnika.
Parówkę obrać z osłonki i prażyć 5 minut na teflonowej patelni.
Lekko chrupiącą bagietkę wyjąć z piekarnika, posmarować ketchupem i musztardą.
Włożyć do środka parówkę, dodać pokrojone w paski korniszony, ćwiartkę pomidora i drobno posiekaną cebulę.
Dodać resztę ketchupu i musztardy.
SMACZNEGO