Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mniam, mniam :) Jak ciasta zostanie, to zawijam z marmoladą. Pycha, szybko znikają.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 165
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 79
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 165
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 79
Składniki
Wyrabiamy ciasto drozdżowe, stawiamy w ciepłym miejscu, jak podwoi swą objętosc rozwałkowujemy na stolnicy kroimy w trójkąty.
Trójkącik ciasta smarujemy ketchupem, posypujemy przyprawa, kładziemy trójkąt sera, pół parówki, zawijamy (podobnie jak rogale). Smarujemy białkiem i wkładamy do piekarnika 200stop. C, aż sie ładnie zarumienią- tak około 20 minut i gotowe.