Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 29
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 254
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 29
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 254
Składniki
Mąkę przesiać do miski , dodać cukier waniliowy i proszek, wbić jajko, wlać mleko. Całość zmiksować na g gładkie ciasto.
Jabłka obrać, wydrążyć gniazda nasienne, pokroić w plastry. Plastry jabłek moczyć w cieście, wkładać na rozgrzany olej, smażyć z obu stron na rumiano.