Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i zdrowe
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3371
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12615
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 252
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3371
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12615
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 252
Składniki
Boczek i czosnek kroimy bardzo drobno, chleb kroimy w kostki. Na patelnię dajemy odrobinę oleju i robimy skwarki z boczku, gdy już są złociste dodajemy chleb i pieczemy by powstały grzaneczki. Gdy grzanki są już złociste i chrupiące dodajemy czosnek i chwilę całość mieszamy tak by czosnek uwolnił swój aromat, ale pilnujemy by się nie przypalił. Na koniec wlewamy rozmemłane jajka z przyprawami, wszystko powoli mieszamy aż do ścięcia jajek i gotowe.