Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica nie musi być zwykła i nudna.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 240
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 80
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 272
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 487
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 240
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 80
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 272
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 487
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzucamy zamrożony szpinak. Gdy szpinak się rozpuści i woda się wysmaży, dodajemy masło oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Mieszamy i podsmażamy do rozpuszczenia masła.
Do miski wbijamy jajka, wlewamy mleko oraz dodajemy szczyptę soli, pieprzu czarnego mielonego i tymianku. Wszystko mieszamy ze sobą.
Zawartość miski wlewamy na patelnię z podsmażonym szpinakiem. Smażymy na ogniu często mieszając, aż jajka się zetną.