Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2144
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 982
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2144
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 982
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowę. Żółtka wyjąć. Jedno żółtko odłożyć, pozostałe rozetrzeć, dodać śmietanę i musztardę. Ucierać na gładką masę. Dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Pastą jajeczną wypełnieć połówki białek, złożyć je po dwie. Pomidory umyć, ściąć wierzchy i wydrążyć miąższ. Do środka włożyć złożone połówki jajka. Dodać po cienkim plasterku ogórka, papryki, gałązce koperku. Pozostałe żółtko posiekać, wokół jajek w pomidorach usypać wałeczek.