Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon paprykowy w pełni więc danie na czasie ,no i całkiem smaczne
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 682
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 682
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
szynkę i paprykę pokroić w paski
czosnek i cebule posiekać,pomidory obrac ze skórki i pokroic w paski
szynkę przesmażyc na oleju i odlozyc na talerz,na tłuszczu z szynki wsypać cebulę ,czosnek i paprykę ,smazyc 5 minut
dodac pomidory i przyprawy ,dusic 3-5 minut
wbic jajka ,przykryc i jeszcze smazyć kilka minut ,na koniec posypac szynka,koperkiem i szczypiorkiem