Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane smakują zarówno same,z pieczywem jak również są doskonałą przstawką na przyjęciach i podczas spotkań z przyjaciółmi
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 84
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1027
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1150
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 84
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1027
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1150
Składniki
jajka ugotować-ostudzić przekroić na połówki i oddzielić bałka od żółtek. pieczarki pokroic w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie-ostudzić. następnie połączyć żółtka,pieczarki,pokrojony koperek,majonez(najlepiej kielecki,bo ma troche ostrzejszy smak i nie ma potrzeby większego doprawiania farszu)i zmiksować wszystko w mikserze lub blenderem-doprawic do smaku pieprzem. gotową pastą za pomocy szprycy faszerować jajka-na koniec posypać odrobiną pietruszki zielonej lub koperku. SMACZNEGO