Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i sycąca propozycja na pastę kanapkową.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 104
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 104
Składniki
Makrelę obrać ze skóry i wyciągnąć ości. Tak oczyszczoną rybę porwać na mniejsze kawałki i przełożyć do miseczki, a następnie dodać ocet jabłkowy, jogurt, koperek, tymianek, pokrojoną w kostkę czerwoną cebulkę, przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku oraz doprawić solą, pieprzem, stevią i papryczką chili. Wszystkie składniki zblendować na jednolitą masę.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, pokroić w drobną kostkę i dodać do przygotowanej wcześniej pasty. Jeszcze raz wymieszać i gotowe! Życzę smacznego!