Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1238
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 25038
Polecam.
Odsłon: 306
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym...
Odsłon: 2942
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1238
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 25038
Polecam.
Odsłon: 306
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym...
Odsłon: 2942
Składniki
Wyrośnięte kapelusze czubajki moczymy kilka godzin w mleku. Na patelni roztapiamy masło.Kapelusze obtaczamy w panierce i smażymy kilka minut do uzyskania złocistego koloru. Można serwować na świeżym miękkim chlebie lub jako kotlet na talerzu. Najlepiej jeść kanie same gdyż wtedy można delektować się ich specyficznym smakiem :)