Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 493
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23669
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 113
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 493
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23669
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 113
Składniki
Kapustę ,oczyścić ,umyć i po usunięciu głąba poszatkować. Mocno posolić i krótko zagniatać. Przykryć i wstawić do lodówki na ok. 12 godzin. Kapustę wyjąć z lodówki ,przełożyć na sito ,przelać zimną wodą ,osączyć i dokładnie osuszyć ,najlepiej w wirówce do sałaty. Dressing dokładnie wymieszać z sosem rybnym i cukrem ,doprawić do smaku solą wymieszać z olejem. Kapustę polać przygotowanym sosem ,dokładnie wymieszać.