Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 59
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 100
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 1080
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 59
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 100
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 1080
Składniki
Kapustę poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, następnie odcedzić i przyrumienić na tłuszczu. Grzyby opłukać , ugotować i razem z wywarem włożyć do kapusty. Dodać również pokrojone pomidory, jabłka oraz przysmażoną cebulę. Marchew ugotować oddzielnie, zetrzeć dodać do całości i ugotować do miękkości. Pod koniec gotowania , wlać wino, dodać przyrumienioną mąkę i doprawić do smaku przyprawami.