Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani i smaczny obiadek.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić na małe kawałki, zalać wrzątkiem, dodać ziele angielskie i zagotować. Następnie odcedzić, wyłożyć na blachę, skropić roztopionym masłem i zrumienić w piekarniku. Ryż ugotować na mleku, wymieszać z kapustą, dodać zrumienioną cebulę i przyprawić do smaku. Następnie zalać przysmażonym koncentratem pomidorowym i ponownie zapiec pod przykryciem. Podawać do obiadu lub z surówką jako samodzielne danie.