Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna kapustka - dodatek do obiadu albo danie glowne.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 123
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 28
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 73
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 123
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 28
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 73
Składniki
Boczek pokroic w drobna kostke, wrzucic na duza patelnie lub do rondla, wysmazyc na skwarki. Wrzucic na to cebule i czosnek, zeszklic. Dodac poszatkowana kapuste, podlac woda lub bulionem warzywnym (lepiej!), przykryc i poddusic, az kapustka zmieknie. Potem dodac pomidory, poddusic jeszcze ok. 10 minut. Doprawic przyprawami. Kapusta powinna byc kwasno-slodka.
Smacznego! 20.01.2010