Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 174
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 586
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1544
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 174
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 586
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1544
Składniki
ziemniaki wyszoruj,ugotuj w osolonej wodzie.Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach,ser plesniowy pokroj.Ziemniaki odcedz,przelej woda i obierz.
Forme do pieczenia posmaruj tluszczem.Ziemniaki gesto ponacinaj,ulóz w formie,rozloz sery i rozsmaruj serek smietankowy..Kartofle zapiekaj okolo 20 min w temp 200 stopni.
pomidor pokroj w drobna kostke,szczypiorek posiekaj posyp ziemniaki,podawaj gorace.Swietnym dodatkiem bedzie salata z sosem winegret.