Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest łatwe i BARDZO pyszne:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry (około 2cm). Przyprawiamy przyprawą do kurczaka i do karkówki. Cebulę kroimy np. w piórka i przekładamy nią mięso w naczyniu bądź misce. Szczelnie przykrywamy folią i odstawiamy do lodówki na całą noc. Ziemniaki obieramy, myjemy i przyprawiamy przyprawą do ziemniaków. Mięso z cebulą oraz ziemniaki wkładamy do rękawa dodając pół szklanki wody. Danie wstawiamy do nagrzanego piekarnika, pieczemy 1,5godz. w 200 st. C. Podajemy z surówką. Smacznego:)