Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 86
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 86
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Składniki
Mięso umyć osuszyć, pokroić w plastry i delikatnie rozbić tłuczkiem do mięsa.
Z oliwy soli pieprzu, kurkumy i przyprawy do grilla przygotować marynatę i natrzeć nią mięso. Tak przygotowane wstawić na noc do lodówki.
Piec na grillu, aż mięso będzie miękkie. Trzeba jednak uważać i przewracać je od czasu do czasu, żeby się nie przypaliło.
Podawać na przykład z grillowanymi batatami i ogórkiem konserwowym. Smacznego!