Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 15
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 25
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 267
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 15
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 25
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 267
Składniki
Orzechy wyluskac z lupin, podzielic na polowki. Ulozyc je w kilku rzedach na blasze wylozonej folia aluminiowa.Cukier rozpuscic z 2 lyzkami wody. podgrzewac syrop na malym ogniu , az masa zacznie zmieniac kolor. Dodac miod, wymieszac. Podgrzewac razem , az powstanie gesty karmel. Wylac ostroznie na orzechy, tak by polaczyly sie w dlugie cukierki. Odstawic na 3 godziny.