Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 33
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 824
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 78
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 637
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 833
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 33
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 824
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 78
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 637
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 833
Składniki
Wypatroszoną rybę gotowac powoli w esencjonalnym wywarze z kostki rosołowej ok. 40 min.wyjąć ostroznie na półmisek ,obłożyć wiórkami masła i cząstkami jajka ugotowanego na twardo oraz ćwiartkami cytryny (do skropienia ryby w trakcie jedzienia).
WERSJA CODZIENNA Jako rybę z wody mozna podawac równierz dorsz,pstrąga,szczupaka,sandacza i leszcza