Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie z kaszy gryczanej.
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 553
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 441
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 553
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 441
Składniki
Wykonanie: Kaszę wsypać do garnka, zalać mlekiem wymieszanym z wodą i mieszając gotować na małym ogniu, przyprawić do smaku i ugotować do miękkości. Cebulę drobno posiekać i zrumienić na maśle. Ugotowaną kaszę rozłożyć do salaterek, posypać twarogiem, obłożyć przyrumienioną cebulką. Podawać na ciepło.