Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 5853
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 141
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 5853
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 141
Składniki
Mięso zmielić, dodać przyprawy i pozostałe składniki. Formować kulki wielkości dłoni, następnie zrobić z nich wałeczki i nabić na patyczki. Piec na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w piekarniku nagrzanym do 160 stopni 30 - 40 min. W połowie czasu obrócić na drugą stronę.