Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciąg dalszy zabawy z kolorami... ciekawy smak i zaskakująca barwa ! ! !
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 129
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 129
Składniki
Kompot śliwkowy i sok z ananasa wlać do dzbanka i wymieszać.Uzupełnić przegotowaną wodą.Nie dosładzać,ponieważ syrop ananasowy jest baaardzo słodki...
Wiem,że przepis nie jest wyrafinowany,ale kolor kompotu jest nieziemsko zaskakujący...polecam zafundować taki mały szok swoim gościom... ps.z kompotem truskawkowym jest jeszcze fajniej ;-)))
SMACZNEGO