Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 117
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 114
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 117
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 114
Składniki
Masa;ubic ½ litry śmietanki 30%podzielić na dwie części.Do jednej dodać galaretkę wiśniową(u mnie jest niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl. wody,a do drugiej galaretkę agrestową(też niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl.wody. NA wierzch zrobić polewę Na piankę z galaretką poukładałam jeszcze galaretki cukrowe kolorowe w kosteczke.
Połowa ciasta żółtego pianka różowa( u mnie niebieskie)-ciasto makowe z powidłem-zielone mleczko zielone(nie bieskie)-Druga połowa ciasta żółtego na wierzch polewa czekoladowa