Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alkoholowy koktajl z jarzębiaku, wina musującego i owoców. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim gościom:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Składniki
Schłodzone: Oranżada, sok winogronowy i jarzębiak wlać do misy, w której zmieści się 7 litrów płynu. Odstawić w chlodne miejsce. Obrać i pokroić jabłka i kiwi: jabłka w kostkę, kiwi w plasterki. Wrzucic do chlodzącej się misy z sokami i jarzębiakiem. Obrać pomrancze i wykroić z nich cząstki, dodać do płynu. Dodać mrożone truskawki, zamieszać, uzupełnić winem musującym i natychmiast podawać. Można dodac kilka kostek lodu.