Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym sezonie wyjątowo wzięło mnie na koktajle. Chcąc, aby nie było nudno, próbuję różnych kombinacji i zestawień smakowych. Dzisiaj proponuję połączenie mango, bananów i ananasa.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Surowe owoce obieramy ze skórki, kroimy na kawałki, wrzucamy do blendera. Plastry ananasa osączamy z zalewy, dzielimy na mniejsze kawałki, łaczymy z pozostałymi owocami. Teraz do blendera wlewamy jogurt i miód. Całość blendujemy do momentu uzyskania napoju o jednolitej konsystencji. Smacznego.