Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający i całkiem sycący koktajl ze zmrożonych bananów i gruszki na jogurcie naturalnym i mleku. Posłodzony miodem. Przyprawiony limoną, imbirem i chili.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 35
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 309
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1325
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 133
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 35
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 309
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1325
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 133
Składniki
Banany wcześniej zamrażam. Gruszki przekrawam na pół, usuwam włókna i gniazda nasienne, kroję na drobniejsze kawałki. Banany wyjmuję z zamrażarki, obieram i kroję w grube plastry. Owoce umieszczam w mikserze. Zalewam mlekiem i jogurtem. Dodaję przyprawy, miód i limonę. Miksuję dokładnie. Ozdabiam orzechami, skórką limonową i płynnym miodem.