Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych co lubią masiaste ciasta......
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 500
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3509
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 155
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 698
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 97
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 500
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3509
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 155
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 698
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 97
Składniki
4 białka ubic na sztywną piane, dodac 4 łyżki cukru dalej ubijac, proszek do pieczenia wymieszać z mąką, podzielic na pół, 1 cz. dodać do białek oraz polowe kokosu wylac na blache i upiec, beze na złoty kolor, postąpić identycznie z reszta bialek, 4 łyżkami cukru, mąą z proszkiem
mango obrac podzielić na cząstki, tak samo postąpić z brzoskwiniami, włożyc do garnka zasypać resztą cukru i przesmażyć az zrobi sie papka, dodac do tego mleko zagotować, rozrobić budyń w odrobinie mleka i wlac na wrzace mleko z mango , gotowac jak zwykły budyń, mieszajac aby nie bylo grudek, ostudzic, masło utrzeć dodawac po łyżce zimny budyn, posmarowac masa spodnią beze przykryć drugą, również posmarowac wierzch, posypac tartą czekoladą, smacznego.....