Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem przychodzi ochota na coś słodkiego.Zostały mi biszkopty z jogurtowca i wymyśliłam na szybko te kokosanki. Polecam.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1883
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 182
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1883
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 182
Składniki
Masło,mleko ,cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku na gorąco,cały czas mieszając. Osobno na talerzu wysypujemy wiórki kokosowe. Gdy polewa jest już gotowa,biszkopty nabijamy na patyczek,zamaczamy w polewie i na talerzu obsypujemy kokosem. Układamy obok siebie na tacy,by nie zlepiły się. Dać do lodówki do zastygnięcia. Życzę smacznego.