Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny deserek najlepszy prosto z lodówki z nowymi galaretkami winiary
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 58
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 58
Składniki
rozpuścić galaretkę różową w szklance gorącej wody to samo zrobić z niebieską (w 250 ml nie tak jak na opakowaniu) na biszkopt ubić białka z cukrem dodać żółtka mąkę proszek do pieczenia wymieszać wylać na małą tortownicę upiec biszkopt ok 20 minut w 180 stopniach można zrobić na biszkoptach kupnych ale swój biszkopt zawsze smaczniejszy
jak upiecze się biszkopt i przestygnie wtedy powinny być przestygnięte i galaretki wtedy ubijamy śnieżkę z 200 ml mleka jak już jest sztywna dodajemy przestygniętą galaretkę wykładamy na biszkopt na pierwszą masę wykładamy truskawki to samo robimy z drugą śnieżką którą ubijamy w 200 ml mleka i galaretką wykładamy na masę z truskawkami SMACZNEGO:)