Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-03-2012
Pyszne danie do padania jako przystawka lub do barszczu:)
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 73
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1016
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1146
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 73
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1016
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1146
Składniki
Cebulę podsmażamy z pieczarkami, na osobnej patelni podsmażamy wymieszane z przyprawą mięso.
Gorące mięso dodajemy do pieczarek, wsypujemy żółty ser i taką masą napełniamy pokrojone na kwadraty ciasto. Przeciwległe rogi ciasta sklejamy ze sobą tworząc koperty i zapiekamy w piekarniku. Przepis podpatrzony od "smakerowicza" fasama78. Dziękuję i pozdrawiam