Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowana cukinia z fetą i chili - pyszna letnia przekąska :)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 21
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 580
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 21
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 580
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Składniki
Cukinię myjemy, odkrawamy końce i kroimy wzdłuż na cienkie plasterki. Jeśli cukinia jest długa, możemy przekroić w połowie długości. Na patelni grillowej rozgrzewamy oliwę. Kładziemy plastry cukinii, solimy i grillujemy z obu stron. Odsączamy na papierowym ręczniku. Fetę kroimy w kostkę szerokości plastrów cukinii. Zawijamy ser w plasterki, spinamy wykałaczką i oprószamy papryką chili. Smacznego :)