Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12239
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 228
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12239
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 228
Składniki
Ser pokroić na grube 4 plastry,jajko rozmięszaj z mąką,mlekiem i papryką.Tartą bułke wysyp na talerzyk.Na patelni rozgrzej olej.
Plastry sera panieruj najpierw w cieście pózniej w bułce tartej i od razu kładż na olej.Smaż z obu stron na złoty kolor,Gdy skórka się przyrumieni zmiejsz ogień i trzymaj tak kotleciki jeszcze 1-2min.aby ser ładnie się rozpuścił w środku,kotlety odsącz na ręczniku papierowym,podawać z ziemniaczkami i suróweczką,lub tylko samą surówką.