Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i wyborne kotlety na obiad.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7225
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42484
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 228
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7225
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42484
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 228
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w drobną kostkę, dodać jajko, kaszę mannę, pokrojoną cebulę i przyprawy do smaku. Masę wymieszać i dodać posiekaną natkę pietruszki. Wlać ½ szklanki wody i jeszcze raz dokładnie wyrobić masę, po czym odstawić na pół godziny. Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką kotleciki i smażyć z obu stron na złoty kolor, następnie odsączyć na bibule.