Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Sycące
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 219
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 219
Składniki
Ryby myjemy , oczyszczamy z ości. Gotujemy ok. 5 minut. Rozdrabniamy widelcem.
Mięso mielone mieszamy z rybą.Dodajemy jajko , bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki.Przyprawiamy solą ziołową i pieprzem.
Wyrabiamy na masę.( Jeśli masa nie chce się kleić dodajemy bułkę tartą ).
Formujemy niewielkie , płaskie kotleciki. Obtaczamy w mące. Smażymy kilka minut z obu stron na mocno rozgrzanym oleju. Podajemy z ulubionymi dodatkami.