Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piers kurczaka w nowej odslonie, smakuje wysmienicie...
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 332
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23628
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 89
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 332
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23628
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 89
Składniki
Filet z kurczaka myjemy,nastepnie kroimy w kostke. Dodajemy kolejno skladniki: jajka,ser starty, make, majonez wszystko dokladnie mieszamy. Dodajemy przyprawy wedle uznania.
Gotowa mase wykladamy lyzka na rozgrzany olej i pieczemy z obu stron na zloty kolor.
Tak upieczone kotleciki najlepiej smakuja z mlodymi ziemniaczkami i mizeria.
SMACZNEGO:)