Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mielone dla wegetarian na obiadek.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1750
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1750
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
Wykonanie: Suszone grzyby namoczyć dzień wcześniej, ugotować i usmażyć z drobno posiekaną cebulą. Pęcak opłukać i gotować w osolonym wrzątku przez około godzinę na wolnym ogniu. Ostudzić i zmielić z usmażonymi grzybami i cebulą. Przyprawić, dodać jaja i formować kotlety. Obtaczać w tartej bułce i smażyć na oleju na złoty kolor. Polać dowolnym sosem chrzanem lub grzybowym.