Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je bardzo często a moje dzieci zjadają je ze smakiem ...Bardzo je polecam!!!Podaje je z puree ziemniaczanym i mizerią.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 439
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 439
Składniki
Wątróbkę płuczemy pod bieżącą wodą,oczyszczamy i umieszczamy w miseczce z mlekiem na około 30 minut.Po tym czasie wątróbkę odsączamy,ponownie płuczemy pod bieżąca wodą i osuszamy..
Wątróbkę kroimy na niewielkie paseczki i umieszczamy w misce.Do miski dodajemy posiekaną cebulę,jajko,przyprawy,mąkę i wszystko dobrze mieszamy..
Na rozgrzanej patelni smażymy średniej wielkości kotleciki z każdej strony na rumiany kolor..