Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKA DO PRZYGOTOWANIA POTRAWA Z MIĘSA MIELONEGO
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12136
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 219
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12136
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 219
Składniki
Z mięsa , soli , pieprzu , bułki tartej i jajka wyrób gładką masę ,
Do żaroodpornego naczynia wlej troszkę oleju , z masy uformuj 4 klopsy do których włóż po kawałeczku sera żółtego tak aby był w srodku , owiń plasterkami bekonu , zepnij wykałaczkami i posmaruj wierzch ketchupem .Ułóz w naczyniu włóż do nagrzanego na 200 stopni piekarnika i piec około 40 min
.Można podawac z ziemniakami i surówką