Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 217
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 74
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 264
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 452
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 217
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 74
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 264
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 452
Składniki
Na rozgrzaną patelnię (z olejem) wrzucić pokrojone pieczarki i kapuste, smażyć ok.10min. Farsz ostudzić. W tym czasie zwilżyć wafle (idealnie nadaje się do tego spryskiwacz do kwiatów;)) tak aby były elastyczne. Nakładać farsz, zawijać, obtoczyć w jajku i bułce tartej i smażyć. Smacznego! P.S. pyszne też z farszem z mięska;)