Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w wykonaniu.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 147
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 147
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i ugotować z dodatkiem soli, po czym utłuc. Dodać żółtka, bułkę tartą, przyprawy, szynkę i koncentrat i dokładnie wyrobić masę. Formować krokieciki, panierować w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać jako dodatek do drugiego dania.