Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To dzięki właściwemu przewodnictwu ciepła przez kamień uzyskuje sie niespotykany smak krewetek. Metoda grillowania niezwykle popularna we Włoszech, Hiszpanii i Portugalii.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 254
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 84
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 283
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 514
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 254
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 84
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 283
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 514
Składniki
Marynować min 2 godziny w oliwie z dodatkiem soli, pieprzu i wyciśniętego czosnku.
Rozgrzać kamień do temperatury ok 250-300 stopni: na grillu, w piekarniku lub na kuchence gazowej
Osączyć krewetki z marynaty i ułożyć na gorącym kamieniu
Grillować na kamieniu ok 10 minut, co jakiś czas obracając