Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa, zdrowsza wersja nutelli, można ją jeść jako krem na kanapki bądź jako deser.
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23622
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 80
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23622
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 80
Składniki
Awokado myjemy i przekrajamy na pół. Usuwamy pestkę i wydrążamy miąższ za pomocą łyżeczki.
Miąższ z awokado wkładamy do blendera. Dodajemy do niego mleko, kakao, miód oraz szczyptę soli. Całość blendujemy, aż powstanie jednolita masa.
Krem czekoladowy przekładamy do pojemnika i wkładamy do lodówki, aby się schłodził. Kremem można smarować kanapki albo jeść go jako deser.