Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z buraczków to zdrowa i szybka zupa.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 88
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 197
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7987
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 88
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 197
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7987
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w kostkę i zeszklić na łyżce masła w garnku. Ziemniaki,buraki,pietruszkę i jabłko,obrać i pokroić w kostkę.Dodać do cebulki,podusić razem,następnie dodać dymkę pokrojoną w krążki i zalać wszystko wywarem drobiowym.
Gotować na małym ogniu około 40 minut,aż wszystkie warzywa będą miękkie,pod koniec doprawić solą i pieprzem. Gdy już mamy warzywa miękkie całość blendujemy. Podajemy na ciepło,u mnie posypany krem buraczany parmezanem. Smacznego!!!