Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka owsianka to nie tylko idealnie sycące i zdrowe śniadanie, dające energię na cały dzień... ale również smakowity i lekki deser ;)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 362
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14753
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 356
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 362
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14753
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 356
Składniki
Płatki owsiane namoczyć, a następnie ugotować z cynamonem.
Gotowe płatki zblendować z bananem i wymieszać z częścią pokrojonych jeżyn- przełożyć do miseczki.
Podać z jogurtem naturalnym, posypać amarantusem i poukładać jeżyny.